AMERICAN DREAM 3 - Apartamente noi Brasov

Despre Imobil, venim in intampinarea dvs, cu 1000 de  garsoniere si apartamente noi in Brasov, intr-un complex cu circuit inchis,care va benefecia de paza si bariera , parcari si finisaje de inalta calitate , incluse in pret. Proiectul este gandit ca un ansamblu functional insa cu cladiri micute, care va oferi tuturor locatarilor o panorama splendid a locului. Ansamblu format din cladiri mici si cochete, de P+2+3 retras, circa 15 ap/ scara, constructii din structura de beton armat, caramida porotherm, tabla lindab si lift.
Despre Preturi,Preturile sunt extreme de accesibile garsonierele pornind de la pretul de 36.000 Euro, apartamentele cu 2 camere de la 50.000 Euro, iar apartamentele de 3 camere de la 66.000 Euro, toate preturile avand TVA inclus si comision de tranzactie 0. De asemenea oferim locuri de parcare extra sau sub terane.
Despre Localizare,Aflat la 3 minute de Piata Unirii si Belvedere 1, 5 minute pana la partia de schii, complex ce se intinde pe 50.000mp,cu peisajul cel mai frumos si mai linistit al orasului Brasov.Ofera doua variante de acces, prin Schei si prin Belvedere 1 (intrare care duce spre Poiana Brasov).

 

localizare pe harta:

JoomlaMan