AMERICAN DREAM 4 - Apartamente noi Brasov

Despre Imobil, In luna August 2016, vom demara proiectul American Dream 4, unde vom dezvolta 150 de apartamente si garsoniere noi in Brasov.Complexul inchis ce va dispune de paza, lift, finisaje si loc de parcare incluse in pret.Construit cu standarde inalte, din structura de beton armat, caramida porotherm si tabla lindab.Pentru a avea posibilitatea sa va bucurati de toate facilitatile si intretinerea multiplelor zone commune, ansamblul va avea instituita o taxa de complex minima,  suplimentara costurilor de intretinere care sa va asigure de confortul maxim oferit de ansamblul nostrum.
Despre Preturi,Preturile sunt extreme de accesibile garsonierele pornind de la pretul de 36.000 Euro, apartamentele cu 2 camere de la 50.000 Euro, iar apartamentele de 3 camere de la 66.000 Euro, toate preturile avand TVA inclus si comision de tranzactie 0. De asemenea oferim locuri de parcare incluse in pret.
Despre Localizare,Str. Nisipului de sus, nr 40, Brasov( Nisipului-stejarisului ): Aflat la 5-10 minute de centru cat si de partia de schii din poiana Brasov.Amplasarea ofera mai multe iesiri prin zona Nisipului si Stejarisului, foarte aproape de  centrul Vechi al Brasovului, benefiind de o priveliste incredibila. Pozitionat in scari ansamblul este foarte cochet.

localizare pe harta:

JoomlaMan