AMERICAN DREAM 1 - Apartamente noi Brasov

 

 

Despre Imobil,Va asteptam sa va alaturati proiectului nostru imobiliar, la 5 minute de Mall Coresi, ce cuprinde un nr de 35 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere  in Brasov.Construit la standarde europene, pe structura de beton armat, compartimentare interioara/exterioara din caramida porotherm, table lindab, polistiren de 10cm, loc de parcare , finisaje si centrala individuala  incluse in pret. Zona este aerisita, cu blocuri de mica inaltime – si vile in jur, permitand locatarilor sa se bucure intr-o locatie montana de peisaj.
Despre Preturi,Preturile sunt extreme de accesibile garsonierele pornind de la pretul de 22.000 Euro, apartamentele cu 2 camere de la 31700 Euro, iar apartamentele de 3 camere de la 48.000 Euro, toate preturile avand TVA inclus. De asemenea oferim locuri de parcare extra sau sub terane.
Despre Localizare,Deoarece gandim lucrurile la o scara larga  vedem viitoarele noastre constructii ca adevarate cartiere de care toti clientii nostrii pot beneficia pe deplin. La 5 minute distanta noul nostru concept American Dream 2 este conceput cu: locuri de joaca pentru copii, restaurante, sali de forta, terenuri de fotbal si tenis, de care veti putea benefia la preturi preferentiale doar in baza faptul ca sunteti déjà clientii nostrii.

localizare pe harta:

JoomlaMan